Feta-sitruunapasta

sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Tämä on ehkä hiukan liian kesäistä ruokaa helmikuun räntäsateeseen, mutta teki mieli fetaa. Ihana raikas pasta superhelppo ruoka, jonka kruunaa vahva pecorino romano –juusto.
Sitruunamehun voi jättää kokonaan pois jos tuntuu liian happamalta. Marinoidun fetan voi tarjoilla myös vihreän salaatin ja vihreiden oliivien kera.
Vielä kun saisi lasillisen Pinot Grigioa!

Lampaanmaitofetaa
puolikas sitruuna
n. 10 basilikanlehteä
½ dl oliiviöljyä
mustapippuria


Kuutioi feta. Raasta puolikkaan sitruunan kuori. Revi basilikanlehdet. Marinoi fetakuutioita kuoriraasteessa, basilikassa, sitruunamehussa ja öljyssä n. puoli tuntia. Sekoita keitettyyn ja valutettuun pastaan, mausta vastarouhitulla mustapippurilla ja tarjoile pecorino-raasteen kanssa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements