Pasta con tonno, olive e arancia

torstai 8. huhtikuuta 2010

Aktiivinen (ja passiivinen) valmistusaika 3 – 4 minuuttia, tuoksu hurmaava ja maku enemmän kuin kohdillaan. Ja kyseessä siis pastaa tonnikalalla, oliiveilla ja appelsiinilla.
Vastaavaa olen tehnyt ennenkin siinä mitenkään makutajuntaa räjäyttävästi onnistumatta, tämänkertainen versio oli ihan toista maata, olisi tehnyt mieli nuolla lautanen ja paistinpannukin..
Tällaista syötiin pääsiäisenä ennen lammasmakkaroita.

1 valkosipulinkynsi
1 salottisipuli
oliiviöljyä
1 appelsiinin mehu
kuivattua oreganoa 1- 2 tl
tummia oliiveja maun mukaan
1 pieni tölkki tonnikalaa öljyssä

Kuori ja siivuta sipulit ohuiksi siivuiksi. Freesaa sipulia kuumalla pannulla oliiviöljyssä, salotti saa saada vaikka vähäisesti väriä. Lisää pannuun yhden appelsiinin mehu ja oregano. Lisää oliivit ja anna kiehua hetken.
Lisää tonnikala öljyineen ja sekoita hyvin. Ota pannu liedeltä ja sekoita kastikkeeseen keitetty ja valutettu pasta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements