Jauhelihapihvit

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

- Laitetaanko feta pihveihin vai lisukkeeseen?
- Laitetaan pihveihin kun se tuo niihin mukavasti kosteutta.

Feta-jauhelihapihvit
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
100 g fetaa
mustapippuria
suolaa
2 tl kuivattua oreganoa

Kuori sipuli ja kuutioi hyvin pieniksi kuutioiksi. Kuori valkosipulinkynnet, likistä ne veitsenlappeella, hienonna vielä veitsellä. Kuullota sipulit pehmeiksi oliiviöljytilkassa. Paloittele feta pieniksi kuutioiksi, fetan voi myös murustaa sormin. Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta tasakokoisia pihvejä.
Paista pihveihin pannulla väri ja siirrä sitten 175-asteiseen uuniin kunnes pihvit ovat sopivan kypsiä. Sanoisin että vain 10 minuuttia meni, mutta uskoisko tuota?

Tarjoile tuhdisti voita sisältävän perunamuusin ja pekonipapujen kera.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements