Cashew-pasta

torstai 23. helmikuuta 2012

Ei kai tässä muuta kuin et kaurakermasta tulee ruokaan sellainen jo kerransyödyn oloinen vihreenharmaa sävy.
Maku oli onneksi erinomaisen kohdillaan.

kourallinen cashew-pähkinöitä
15 g voita
0,5 dl kaurakermaa
puoli ruukkua basilikan lehtiä


Murusta pähkinöitä veitsellä vähän. Laita pähkinärouhe ja voi pannuun ja paahda kullanruskeaksi.
Ota liedeltä ja lisää kaurakerma.
Lisää basilikanlehdet juuri ennen tarjoilua.
Älä unohda parmesaanikinosta.


2 kommenttia

  1. Joku sais tosiaan ottaa ja opettaa tuota kaurakerman käyttöä kun mullakin on maitoallerginen lapsi ja haluaisin käyttää mutta aina joku menee mönkään (omissa).. ei ainakaan toiminut lohilaatikossa kerman tilalla.. miksi lie ei, jotenkin väri ja koostumus ihan outo. Syömättä jäi hyvä laatikko. Soijakerma toimii hyvin ruuissa kerman tilalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kokeilla soijakermaa, kauraversiossa oli tosiaan niin karmee väri. Tässä pastassa se ei haitannut, mutta esim. keitossa tai just laatikossa olis ollut aika vastenmielinen.

      Poista

Blogger Template created by Photographic Elements