Helpot hölskykurkut

lauantai 29. elokuuta 2015



Kahden raaka-aineen hölskykurkut on suunniteltu tilliä kohtaan epäluuloisesti suhtautuvia lapsia ajatellen. Tilli sopii kuulemma eläimille. Lienenkö eläin kun kuitenkin lusikallisen tillisilppua tölkkiin vielä lisäisin.



Tölkillinen kurkkuja
400 g (avomaan) kurkkuja
1 rkl riisiviinietikkaa
(1 rkl tillisilppua)
(suolaa)

Kuori kurkut kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja leikkaa ne noin 5 mm paksuiksi siivuiksi. Lado kurkut tölkkiin, tai ihan mihkä ikinä kannelliseen purkkiin, jonka kansi sulkeutuu tiiviisti. Lisää riisiviinietikka (ja tilli ja suola). Sulje tölkin kansi ja hölski niin pirusti.
Nosta tölkki jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi.



VINKIT: Tavan kurkkua ei ole pakko kuoria, avomaan melkeinpä on. Voit valuttaa kurkut ennen tarjoilua jos niistä on irronnut jääkaapissa paljon nestettä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements